Mustavalkoisetjulisteet netistä

Mustavalkoiset Julisteet netistä

Julisteita ja printtejä verkosta

Tervetuloa suomalaisen Uniikkikodin verkkokauppaan! Kaikki julisteet valmistetaan Espoossa. Autamme asiakkaitamme luomaan kauniita koteja ja edustustiloja ympäri Suomea laajalla julistevalikoimallamme.

Kaikkiin julisteisiin on myös saatavilla kehyksiä sekä pohjustukset kapalevylle, kerromme näistä mielellämme tarkemmin. Otathan siis yhteyttä, mikäli kehystykset kiinnostavat. Kehysvalikoimamme on todella laaja.

Valmistamme julisteita myös omista kuvistasi, katso tuotteet tästä. Niissä voit myös hyödyntää Pixabay -kuvapankin ilmaisia kuvia.Honkajuliste kehystettynä

Luo uutta tyyliä korkealaatuisilla Uniikkikodin julisteilla

Valikoimistamme löydät monipuolisen valikoiman kuva-aiheita julisteisiin. Voit myös tehdä julisteita omista kuvistasi tai käyttää Pixabay-kuvapankin miljoonia kuva-aiheita julisteen tekemiseen. Kokovaihtoehtoja löytyy pienistä koista aina jättikokoisiin julisteisiin. Materiaalivaihehtojakin löytyy mukavasti, joten lopputulos on taatusti onnistunut.

Valitse suurikokoiset taidejulisteet, jos haluat julisteiden olevan huoneen keskipisteenä. Suurimmat koot ovat jopa 330x110cm! Julistemalleja on mm. neliön, suorakaiteen tai panoraaman mallisena. Luo uniikkia seinätaidetta, mikä sopii tyyliisi ja kiinnostuksesi kohteisiin. Yhdistelemällä eri malleja, voit luoda omaa persoonallisuuttasi hejastavan kuvakollaasin. Lue lisää julisteista

Selaa eri julistekategorioita

Löydät sopivat kuvat helposti, sillä kaikki julisteemme ovat jaettu selkeästi eri kategorioihin. Kuvia löytyy sadoittain ja käytössämme on myös Pixabayn kuvapankki miljoonine kuvineen, mitä voit hyödyntää suoraan verkkokaupassamme. Pixabay-kuvapankin kuvia voit hyödyntää omasta kuvasta valmistettavissa julisteissa, kun avaat kuvaeditorin tuotesivulta. Editorissa pääset selaamaan miljoonia kuvia, kirjoittamalla haluamasi hakusanat Pixabay-kuvien kohdalla olevaan hakukenttään. Kirjoita haluamasi aihe (esim. autot tai koirat) ja sitten vain selailemaan mieluisia kuvia. Kun sopiva kuva löytyy, klikkaa hyväksyntänappia ja sitten valitsemasi kuva lisätään editoriin käytettäväksesi. Voit sitten sommitella kuvan tai useamman juuri haluamallasi tavalla. Verkkokaupassa on myös tarkka hakukone, jota voit käyttää hakiessasi mieluisia kuvia omasta valikoimastamme. Voit hakea kuvia jopa sen vallitsevien päävärien mukaan. Esim. musta juliste. Muista myös hyödyntää tuotesivulla olevia avainsanoja hakuapuna.

Voikukan pallerojuliste kehystettynä

Taidejulisteet netistä

Taidejulisteet netistä

Meille hyvä laatu on erittäin tärkeää

Saadessasi uuden julisteen, haluamme sinun tykkääävän siitä yhtä paljon, kuin me tykkäsimme luoda sitä! Kaikki julisteemme ovat laadukkaita ja ne painetaan korkealaatuiselle premium-paperille, jonka pinta toistaa värit tyylikkäästi. Julisteet tulostetaan 12 erillisvärin LUCIA PRO -mustesuihkuväreillä, mikä takaa korkealaatuisen väritoiston ja pitkän keston. Tulostustekniikkamme takaa korkealaatuisen väritason, joka ei haalistu ajan myötä. Tarjoamme myös nopean toimituksen - tiedämme kuinka innokkaasti haluat päästä sisustamaan uusilla kuvilla!

Julisteiden valitseminen

Sisustaminen julisteilla pitäisi olla mukavaa ja rentouttavaa toimintaa. Seinille ripustettavien julisteiden valitseminen voi olla kuitenkin haasteellista ja tämän takia olemme jakaneet julisteet eri ryhmiin aiheittain, tarjoamme tietysti hyödyllisen suodatustoiminnon, joka auttaa sinua löytämään juuri etsimäsi. Yhdistelemällä eri kokoja, värejä ja materiaaleja saat luotua seinästä henkilökohtaiseen tyyliisi sopivan. Voit aina kysellä meiltä suosituksia ja ideoita, jos kaipaat inspiraatiota

Kesäinen auringonlaskujuliste kehystettynä

Paperivaihtoehtomme

  • 170g/m2 Canon satiini valokuvapaperi
  • 180g/m2 Canon päällystämätön mattapaperi
  • 430g/m2 Hahnemühlen Cézanne -canvas-kangas
  • Saatavilla on paljon muitakin paperivaihtoehtoja, kuten valokuvatapetteja ja tarroja
  • Voimme myös pohjustaa julisteesi kapalevylle
  • Kysy lisätietoja vaihtoehdoistamme

Kaikki taidejulisteemme ovat FSC-sertifioituja

satiinimatta-juliste ihan läheltä katsottuna

Kapalevylle pohjustettu juliste

Julisteet vai taidejulisteet?

Seinätaidetta kutsutaan monella eri nimellä. Monille "juliste"-sana saattaa tuntua nostalgiselta, kuten aikoinaan aikakauslehtien mukana tulleet ohuet paperijulisteet artisteista. Julisteemme kuitenkin tulostetaan korkealaatuiselle paperille, joka on paljon paksumpaa ja painavampaa kuin aikakauslehdet. Värien käytössä ei myöskään säästellä, vaan korkealaatuiset tulostukset tehdään aina koneiden maksimaalisella tulostuslaadulla.

Voiko julisteet kehystää?

Todellakin voi! Julisteet pääsevätkin parhaiten oikeuksiinsa, kun ne kehystetään laadukkailla kehyksillä. Meiltä saat kaikki kehystyspalvelut ammattitaidolla ja valikoimamme on ajantasainen ja monipuolinen. Kehyksiä on liki 200. Valikoimistamme löytyy myös näkymätöntä uv-suojalasia.Tauluihin on saatavilla myös aukkopahvit kuvan reunoille, eli passepartout. - Hyvä kehystys korostaa teosta ja tuo esiin sen parhaat puolet aikaa kestäen ja hyvin arvonsa säilyttäen.

Kehystyksessä käyttämämme materiaalit ovat aina laadukkaita ja näin pitävät huolta teoksen säilymisestä. Kehystyksessä käytetään pelkästään happovapaita ja konservoivia paspiksia ja taustapahveja, jolloin ne eivät itse muuta muotoaan ja mahdollisesti vahingoita julistetta. Myös taustan pölysuojateippi on happovapaata ja täten turvallista käyttää.

Kesäyön usvaa -juliste kehystettynä

Miten paljon julisteen kehystys maksaa ja mistä hinta oikein koostuu?

Kehystyksen hinta koostuu pääasiassa käytettävistä materiaaleista ja niiden kokonaismäärästä. Mallistostamme löytyy todella laaja valikoima erilaisia kehyslistavaihtoehtoja, sekä passepartout-kartonkeja. Normaalin taustapahvin lisäksi löytyy myös tarrakevytlevyä, jolla voidaan kiinnittää kuva kunnolla, mahdollistaen myös erikoisempia kehystystekniikoita. Voimme myös pohjustaa valokuvan 3M:n valokuvaliimalla taustapahviin.

Valittu lasi vaikuttaa kehystyksen lopputulokseen ja hintaan. Valikoimissamme on perinteisen kirkkaan lasin lisäksi valoa heijastamatonta ja lähes näkymätöntä 70% UV-suojalasia.

Katso lisätietoja kehystyspalveluistamme.

 

Juliste kehystettynä
Juliste kehystettynä
Juliste pohjustettuna kapalevylle

Ota yhteyttä

Jos sinulla on kysyttävää julisteista, tilauksestasi tai mistä tahansa muusta, älä epäröi ottaa yhteyttä meihin. Autamme mielellämme! Osta julisteita Uniikkikodin verkkokaupasta ja muotoile seinäsi ainutlaatuisella ja trendikkäällä taiteella!

Voiko kännykkäkuvasta tehdä julisteen?

Onko julisteeseen ajattelemasi kuva otetut älypuhelimella? Yleensä myös älypuhelimilla otetut kuvat riittävät laadultaan, mutta esim. pikaviestimillä saadut kuvat eivät niiden käyttämästä pakkauksesta johtuen enää riitä. Kuvan tulisi olla siis alkuperäinen älypuhelimella otettu kuva.

Miten tarkistan, saako kuvasta teetettyä kauniin julisteen?

Uudemmissa älypuhelimissa kuvan resoluution voi tarkistaa kuvan lisätiedoista. Kuvan resoluution tulisi olla kokoon suhteutettu, vähintään n. 50 pikseliä per 1cm. Esim. 50cm julisteeseen olisi hyvä olla 2500 pikselin pituinen kuva. Korkeampi resoluutio on tietysti parempi, mutta myös hieman vähempikin voi riittää. Sijainnilla on myös väliä; jos valittu juliste on todella iso ja sitä tullaan katsomaan aina kauempaa, tällöin resoluution ei tarvi olla niin korkea.

Voitte aina lähettää kuvan meille tarkistettavaksi ja tutkimme, miten iso juliste siitä saadaan tehtyä. Tilatessasi julisteen omalla kuvalla, tuotesivun kuvatyökalu tarkistaa kuvan resoluution. Ja mikä parasta, voit tehdä tilauksen siirtämättä kuvaa erikseen tietokoneelle – suoraan älypuhelimesta tai tabletista!

Kukkajuliste kehystettynä pyökkikehyksillä ja luonnonvalkoisella paspartoulla

Tehty Suomessa

Tämä tuote on valmistettu Suomessa

Kaikki tuotteemme painetaan ja työstetään Suomessa, päätoimipisteemme sijaitsee Espoonlahdessa kauppakeskus Lippulaivan naapurissa. Kysymyksiä tuotteesta? Voit soittaa tai laittaa viestiä, niin kerromme lisää: Katso yhteystietomme.

Löytyi 64 tuote(tta)

Näytetään 1-24 yht. 64 tuotteesta

Aktiiviset suodattimet