Räätälöimme uniikit tuotteet halutun kokoisiksi ja mallisiksi. Niihin voidaan lisätä tekstiä, grafiikkaa, logoja yms. Katso esimerkit alla ja pyydä tarvittaessa lisätietoja.

Kaikkiin tuotteisiin sisältyy määräalennus, eli suuremmissa tilausmäärissä kappalehinnat ovat huomattavasti edullisempia. Kaikki tuotteet voidaan valmistaa toivemittojen mukaan. Poikkeuksena on palapelit, joissa voi valita 7 kokovaihtoehdosta.

Kaikkiin tuotteisiin saa lisättyä omat tekstit, kuten runoja ja toivotuksia sekä tietysti myös logoja. Näin tuotteista saa hyviä lahjatuotteita yksityisille, tai mainos- / lahjatuotteita yrityksille.

Katso tarkemmat tuotekohtaiset tiedot ja muutamat mallikuvat alta.

 
 
 
 
 
 
 

Canvas taulut

Canvas taulut mittojen mukaan tehtynä laadukkaalle ja jämäkälle liimapuukehykselle pingoitettuna tai edullisemmille kiilakehyksille tehtynä. Kiilalistoilla kokovaihtoehdot 5cm välein ja liimapuukehykselle 1cm välein. Kiilalistat maks. 90cm kokoon asti ja liimapuulistoilla jopa useamman metrin kokoisiksi. Huomioithan, että postikuljetusta varten maksimikoko on 175x60cm, rahtina voidaan kuljettaa huomattavasti isompiakin.

 

Taulut

Satoja kuva-aiheita ja valtavasti yksilöintivaihehtoja. Perusvalikoimassamme on 25 kehysvaihtoehtoa. Kehyksiä löytyy myös huomattavasti enemmän, kerro toiveesi niin valitaan tarkoitukseen sopivin kehys. Taulut ovat hyviä sisustuselementtejä yrityksille, sillä ne voidaan räätälöidä hyvin yritysilmeen mukaisiksi; kehyksissä ja aukkopahveissa on valtavasti erilaisia vaihtoehtoja.

 
 

Julisteet

Julisteet mittojen mukaan valmistettuna ja lukuisista materiaalivaihtoehdoista. Valmistamme julisteita myös tarroina. Löytyy myös ulkokäyttöön sopivaa materiaalia!

Panoraamajulisteet

Valmistamme myös valtavia panoraamajulisteita kuvistamme, katso panoraamakuvat täältä. Tilaukset sähköpostitse tai soittamalla. Yhteystiedot.

Panoraamakuvat ovat 3:1 kuvasuhteella, eli jos kuvasta tehdään (1) metrin korkuinen, siitä tulee silloin 3 metrin mittainen. Albumissa "Extra wide panoramas" kuvat ovat mitoiltaan vaihtelevia, voit kysyä tietyn kuvan kuvasuhdetta tai laskea sen jakamalla kuvan leveyden sen korkeudella. Kuvan mitat näet, kun klikkaat galleriassa kuvan auki ja klikkaamalla info kuvan oikealla puolella näkyvien kuvakkeiden yläpuolelta. Kohdassa Photo Info näet kuvan mitat, esim. 18687x3462. Siitä jakamalla saadaan kuvasuhteeksi ~5,4:1, kuvasta voidaan valmistaa jopa 5,4x1m panoraamajuliste.

 
 

Palapelit

7 Kokovaihtoehtoa, voidaan valmistaa yksittäisistä kappaleista aina kymmenien tuhansiin asti. Pienimmät pelit (paloja 48 tai alle) sopivat myös pienille lapsille.

 

Postikortit

Valmistamme monenlaisia postikortteja, kuten 10x15, 10x30, 15x15. Teemme myös taitettuja kortteja, esim. 10x30 taitettuna kahteen osaan tai 10x45 taitettuna kolmeen osaan.

Käytännössä valmistamme juuri sellaiset kortit, kuin tarvetta on. Yksittäisistä jopa kymmeniin tuhansiin kappaleisiin. Voit määritellä koon, mahdolliset taitokset ja mahdolliset kirjekuoret. Korttien taustalla osoiterivit ja mahdollisuus omiin teksteihin.

 
 

Magneetit

Tilaa uniikit magneetit pienistä eristä jopa kymmenien tuhansien kappaleiden eriin. Magneetit myös mittojen mukaan tehtynä! Maksimikoko 30x20cm ja minimikoko 2x2cm. Voidaan lisätä omaa grafiikkaa, tekstiä ja logo.

 

Magneettikalenterit

Räätälöi uniikki kalenteri, missä koko vuoden näkymä, viikkonumerot ja viikonpäivät.

Voidaan lisätä omaa grafiikkaa, tekstiä ja logo. Tärkeitä päiviä voidaan myös merkitä.