Suorakaide canvas-taulu netistä

Suorakaide Canvas taulu - satoja kuvia, paljon eri kokoja

Tilaa upea canvas taulu kotiin, toimistoon tai vaikka lahjaksi. Saatavilla on useita eri kokoja ja malleja. Valikoimissamme on todella paljon erilaisia kuvia, mistä valita. Voit tilata canvas taulun myös omista kuvistasi tai valita Pixabay-kuvapankin miljoonista ilmaisista kuvista.

Canvas taulu painetaan 12 erillisillä LUCIA PRO -väreillä korkealaatuiselle 430 g/m² Hahnemühle Cézanne Canvas-kankaalle. Kuva pingoitetaan mallista riippuen joko 4cm liimapuukehyksen tai 2cm kiilakehykseen ja taustalla ripustuslanka. Taulu on heti ripustusvalmis.canvas taulu

Sisusta kotisi tai vaikka toimisto upealla canvas taululla. Monipuolisesta kuvavalikoimasta löydät varmasti mieluisat kuvat ja jokaiseen budjettiin sopivat koot. Voit myös tilata taulut omista kuvistasi tai hyödyntää Pixabay-kuvapankin miljoonia ilmaisia kuvia.

Käytämme tuotannossa vain korkealaatuisia laitteita ja materiaaleja, mitkä kestävät tarkempaakin katselua ja aikaa. Canvakset tulostamme 12 erillisillä LUCIA PRO -väreillä 430 g/m² Hahnemühle Cézanne Canvas-kankaalle. Taulu on aina ripustusvalmis ja mallista riippuen tehdään joko 2cm kiilakehykseen tai 4cm liimapuukehyksen ympärille. Lue lisää

Tilaa valokuvasta oikea sisustustaulu

  • Tulostetaan amamttilaisten suosimalle Hahnemühle Cézanne -taidekankaalle, materiaaliaan paksuus 430 g/m²
  • Todella hyvä värien ja yksityiskohtien toisto, vaikka lopputulos onkin maalauskenomainen
  • Kuva ulottuu kehyksen reunan yli ja tekee siitä hieman 3-ulotteisen
  • Kehyksen materiaali: liimapuukehys 4cm tai kiilakehys 2 cm
  • Heti valmis ripustettavaksi
  • canvas taulu on ajaton ja sopii monenlaiseen asuntoon / tilaan
  • Kankaan matta pinnoite ei peilaa valoa, joten kuvan näkyy aina edukseen

Lisätietoa toimitustavoista

mallikuva canvas taulusta

canvas taulu ripustettavissa seinälle

Taulu on ripustusvalmis ja näyttää hienolta seinällä

Kuva painetaan korkealaatuiselle taidekankaalle, joka pingotetaan puukehyksen ympäri. Kiilakehysmallia voi mukana olevien kiilojen avulla pingottaa kireämmälle. Paksumpi liimapuukehys kestää isommat koot, ilman riskiä puun luonnolliselle elämiselle.

Kehykset on aina valmistettu FSC-sertifioidusta puusta. 4cm liimapuulistassa on liimattu vastakkain kaksi puulistaa, tämä tekee siitä huomattavasti vahvemman ja suuremmissa malleissa estää puun mahdollisen elämisen. Lopputuloksena on näyttävä ja puhtaasti Suomessa valmistettu sisustustaulu.

canvas taulu mallikuva

canvas taulu mallikuva

canvas taulu mallikuva

canvas taulu mallikuva

Canvas-kehystys

Meiltä saat myös canvas taulullesi aidon puukehyksen. Saatavilla on kehyksiä kaikkiin canvas taulukokoihin, joissa on käytetty 2cm kiilalistaa pingoitukseen. Sopivia kehysmalleja on useita kymmeniä, voit tiedustella hintaa etukäteen tai tilauksen jälkeen. Toimitamme teille kuvia listoista ja voidaan sitten sovittaa, miltä mikäkin kehys näyttää taulun kanssa. Perinteisten kehysten lisäksi valikoimissamme on ns. tilakehyksiä, joissa taulun ja kehyksen väliin jää tyhjä tila, joka luo hienon varjotehosteen. Kehysmalleja on useita, pyydä lisätietoja kehyksistä.

kehyksiä canvas tauluihin

kehyksiä canvas tauluihin

kehyksiä canvas tauluihin

kehyksiä canvas tauluihin

kehyksiä canvas tauluihin

canvas taulu

Voiko kännykkäkuvaa käyttää taulun tekemiseen?

Onko tauluksi haluamasi kuva otettu kännykällä? Pääasiassa kännykkäkuvat ovat myös riittäviä kuvanlaadultaan, mutta ei esim. pikaviestimillä saadut kuvat. Pikaviestimet kuten whatsapp, facebook messenger tai signal pakkaavat kuvat lähettäessä ja silloin kuvanlaatu ei pakkauksesta johtuen enää riitä. Kuvan täytyy olla aina alkuperäinen puhelimella otettu kuva, jotta siitä saadaan paras mahdollinen laatu.

Miten tarkistan, saanko kuvasta teetettyä kauniin taulun? Nykyisissä älypuhelimissa kuvan resoluution voi tarkistaa kuvan lisätiedoista. Kuvan resoluution, eli pikselimäärä leveys x korkeus tulisi olla kokoon suhteuttu, eli n. 50 pikseliä per 1cm. Esim. 50cm taulussa olisi hyvä olla vähintään 2500 pikseliä kuvan resoluutiona. Vähempikin toki riittää, mutta parhaan laadun saamiseksi isompi resoluutio on aina huomattavasti parempi!

Voit lähettää kuvan meille ja tarkistamme, onnistuuko siitätehdä miten ison kuvan. Tilatessasi canvas taulun omasta kuvastasi, tuotesivun kuvatyökalu tarkistaa kuvanlaadun. Voit tehdä taulutilauksen siirtämättä kuvaa erikseen tietokoneelle – suoraan kännykästä tai tabletista!

Tehty Suomessa

Tämä tuote on valmistettu Suomessa

Kaikki tuotteemme painetaan ja työstetään Suomessa, päätoimipisteemme sijaitsee Espoonlahdessa kauppakeskus Lippulaivan naapurissa. Kysymyksiä tuotteesta? Voit soittaa tai laittaa viestiä, niin kerromme lisää: Katso yhteystietomme.

Löytyi 518 tuote(tta)

Näytetään 1-24 yht. 518 tuotteesta

Aktiiviset suodattimet